top of page

Hei! 
Jeg er Kirsten

Eventyrdronning og inspirasjonsfremmende kursholder som veileder til økt frihet

Jeg elsker eventyr og ser livet selv som en eventyrlig reise der jeg møter troll, og ikke bare med ett hode! Jeg møter gode hjelpere og sabotører.... eller kan sabotørene være hjelpere og motsatt?? Kanskje må vi bli villige til å snu ting på hodet - i hvertfall undersøke nærmere?

 

En dag forstod jeg at eventyrene hadde en mye dypere betydning enn jeg tidligere hadde forstått.

 

Var dette opprinnelig spirituelle tekster? Eller var det psykologiske dypdykk inn i sjelen?

 

Sjelfulle framsto de for meg, og de har siden inspirert og forundret meg, irritert og "plaget" meg - fordi jeg søkte å forstå hva som kunne ligge bak, og etterhvert dukket dypere innsikter og forståelser opp.

 

Jeg har siden søkt "sannheten", slik den framstår for meg, men må vedgå at dette billedspråket er levende og i endring, som mennesker også er det.

 

Eventyrene, med sine underlige skikkelser og hendelser vil kunne ha ulik betydning for ulike mennesker, i ulike livsfaser og aldre.

 

Siden jeg har jobbet terapeutisk hele mitt yrkesaktive liv ønsker jeg nå å tilby mine erfaringer og kunnskaper.

 

Jeg benytter min forståelse av eventyr og myter som virkemiddel til vekst og utvikling for deg som søker en dypere sannhet om eget liv og virke. 

6659BA8C-C420-4CF7-B073-E00AB084C8B8.heic

Ha tillit til din indre stemme og du vil seire

Kirsten Anthonsen

UTDANNING OG ERFARINGER

Jeg er barnevernspedagog med videreutdanning i rus og psykiatri, muntlig fortelling, Storytelling as a healing art og Kunst- og uttrykksterapi.

Jeg har jobbet 13 år i ungdomsklubb, 4 år i barneverns institusjoner og 25 år med voksne rusavhengige, hovedsaklig kvinner. Kvinnetematikk engasjerer meg sterkt. 

Jeg har også jobbet med kreative aktiviteter på Reinsvoll- og Sanderud psykiatriske sykehus, og ved flere anledninger hyret inn som forteller med kulturinnslag.

Utover dette har jeg vært en av to drivere av et "alternativt" senter i Gjøvik over 10 år. Her ble ulike kurser og foredrag arrangert. Selv holdt jeg kurser i Kunst- og uttrykksterapi, og fortellerkvelder, alene og i samarbeide med Fortellerscenen Gjøvik , som jeg også er medlem av. Her samarbeidet vi også med lokale musikere.

_DSC3398-Edit.jpg
@Kine Kruge foto
bottom of page